Verkeersschool Kees v.d. Haven

Het rijden bij de juiste rijschool is voor jou van groot belang. Het scheelt je lessen en daarmee geld als je een rijschool kiest met een goede naam en een hoog slagingspercentage. Verder wil je de volledige 60 minuten lestijd rij-instructie en flexibele lestijden.
Al sinds 1979 is Verkeersschool Kees van der Haven een van de meest toonaangevende rijscholen van de regio Gouda. Met diverse auto’s ook automaat, vrachtauto, aanhanger , motoren en bromfietsen dwingen wij respect af bij andere rijscholen en is onze rijschool geen onbekende voor velen.

Je zult ons vast eens hebben zien rijden!

Of het nu gaat om een auto ook automaat – auto met aanhangwagen – vrachtauto – vrachtauto met aanhangwagen – motorrijbewijs en Bromfietsen, bij Verkeersschool Kees van der Haven heb je de grootste kans van slagen.

Vanuit alle omliggende gemeenten tot ver buiten de regio rijden leerlingen bij Verkeersschool Kees van der Haven. Dat is niet in de laatste plaats om de optimale begeleiding tijdens de rijopleiding, gegeven door rijksgediplomeerde topinstructeurs met jarenlange ervaring in het vak die regelmatig bijscholingscursussen moeten volgen om het niveau te kunnen blijven handhaven. Dan hebben we het nog niet eens gehad over het slagingspercentage wat ver boven het landelijke gemiddelde ligt. Het is daarom niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor de betere rijopleiding bij onze verkeersschool.

Het succes achter Verkeersschool Kees van der Haven wordt gedragen door ons team professionele opleiders:

1. Kees van der Haven  Mob:   0654-763015
2. Daisy van der Haven – de Fretes  Mob:   0622-390618